Dutch Patches

Memory Quilts

Juli
21

The Farmer's Wife Sampler Quilt

The Farmer's Wife Sampler Quilt (boek van Laurie Aaron Hird) is een quilt waaraan ik al een tijdje werk, en waaraan ik ook nog wel een tijdje zal werken. De quilt is samengesteld uit allemaal verschillende blokken, met de meest fantastische namen, die zijn opgebouwd uit heel kleine stukjes. Heel veel werk, maar heel leuk om te doen. Ook fijn:het is een goede manier om restjes stof te verwerken.

Ik ben aan dit projekt begonnen samen met een aantal andere dames van over de hele wereld. We ontmoeten elkaar op een forum op het internet en wisselen informatie, tips en foto's uit over de Farmer's Wife Quilt. We wisselen zelfs stofjes uit met elkaar om in de quilts te verwerken. Zo zitten er straks in mijn quilt stofjes verwerkt die van over de hele wereld komen, en hebben anderen een quilt op de bank liggen met mijn stofjes erin. Hoe leuk is dat?
Butterfly at the Crossroads/Buckwheat


Basket/Basket Weave


Bat Wing/Big DipperReacties

Blondie Spence

23-08-2013 (10:36)

Lenie, I am so far behind with my farmer's daughter blocks. I've only done about 20 and have not been able to sew for a white. I love the colors you are using in yours. Blessings to YOU.

LRB