Dutch Patches

Memory Quilts

Aug
23

Afbiezen van een quilt

Het laatste werkje om een quilt helemaal mooi af te werken is ook een heel leuk werkje. Met de hand afwerken vind ik toch echt het mooiste resultaat geven. Gewoon, lekker bij de t.v. of buiten in een tuinstoel, honderden steekjes met de hand maken tot de quilt helemaal af is.

In deze video is heel duidelijk te zien hoe je een mooie bies maakt. Jenny van de Missouri Star Quilt Co. laat zien en vertelt hoe je dit het beste kan doen. Zo doe ik het ook altijd. MSQC heeft al talloze video's op Youtube gezet met allerlei handige quilt tips, maar ook prachtige quilt ontwerpen, die meestal op een vrij eenvoudige manier te maken zijn. Ik heb al veel van hun geleerd.

Reacties

Marja

26-07-2014 (19:56)

Wat een duidelijke instructie , zo een mooie afwerking aan mijn quilt gemaakt.

Lenie

26-07-2014 (21:01)

Dankjewel Marja, voor je reactie. Fijn dat je deze instructie ook zo duidelijk vindt. Ik heb het mezelf aangeleerd om op deze manier af te biezen, en het resultaat is altijd mooi!

Mieke

06-06-2017 (14:08)

???? heel erg bedankt , voor het delen van deze clip, was super duidelijk ????????????, nu is mijn 1e quilt heel mooi afgewerkt

LRB