Dutch Patches

Memory Quilts

Okt
10

Krans van stoffen zakjes

Stoffen zakjes, op een krans gebonden. Het is niet voor het eerst dat ik deze krans gemaakt heb, maar dit keer heb ik gekozen voor hele andere stofjes. Ruitjes en streepjes, en vastgebonden met raffia, voor een landelijke uitstraling. De krans heeft een doorsnee van ongeveer 35 cm. Dit exemplaar is te koop, en er is een tweede, iets grotere in de maak. Leuk voor aan de deur, maar ook voor op tafel of op de kast. Of misschien een leuk kadootje voor de feestdagen, voor een ander of lekker voor jezelf?

Meer foto's en info hier:http://www.dutchpatches.nl/showcase.php?s=43Reacties

Marianne Vervuurt-Visscher

20-01-2019 (17:37)

Goedeavond, Graag zou ik van u vernemen hoe de stoffen zakjes krans gemaakt moet worden? Wat en prachtige kleurencombinatie heeft u gebruikt! Schitterend! Wat is de maat van de zakjes en hoeveel vulling moet er ongeveer in? Ik hoop dat u me verder kunt helpen? Alvast heel hartelijk bedankt! Met vriendelijke groeten, Marianne Vervuurt-Visscher

LRB