Dutch Patches

Memory Quilts

Dec
16

In de etalage!

Misschien dat sommigen het al gezien hebben, na een heel geslaagde Bourgondisch Baarlo afgelopen week, en een heel tevreden winnares die een kussen mee naar huis mocht nemen, zijn er wat van mijn spullen achtergebleven in de winkel van Ingels Damesmode. De etalage heeft een kerstsfeer gekregen, en daarvoor zijn onder andere een quilt van mij, een kussen, een hondje en wat hartjes en sterretjes gebruikt. Ik vind het er heel mooi uitzien! Natuurlijk heb ik er wat foto's van gemaakt, (ben er best wel een beetje trots op) maar misschien vinden jullie het leuk om zelf eens te gaan kijken, en loop dan ook gelijk even binnen, want de opruiming is begonnen bij Ingrid en Wil!

Als je met kerst dit jaar, of misschien volgend jaar, ook zo'n sfeer aan je kerstversiering wilt geven: er zijn nog wat sterren en harten en één hondje te koop, maar ik kan ze ook altijd op verzoek maken in jouw favoriete kleur.Reacties

Linda Rood

16-12-2014 (17:07)

Wat leuk Lenie! Terecht dat je trots bent.

INE

23-12-2014 (20:20)

Wat is dit een leuk idee, Lenie! Dit lijkt me best voor herhaling vatbaar. De eigenaresse had er ook een goed gevoel bij.

LRB