Dutch Patches

Memory Quilts

Dec
6

Win een winters tweedkussen

Dinsdagavond tijdens Bourgondisch Baarlo verloot ik dit kussen. Het is een tweed kussen met een rendier erop. Geheel gequilt, met een knoopsluiting aan de achterkant. Kom gezellig langs bij Ingels Damesmode, en laat je naam achter in de vaas. Aan het einde van de avond trekken we een winnaar die het kussen mag komen ophalen. In de winkel bij Ingels laat ik zien hoe een quilt van overhemden gemaakt wordt. Er staat een rek vol quilts, veelal van gerecyclede stoffen om te bekijken en te voelen. Daarnaast neem ik nog wat kleine kadootjes mee, misschien vind je nog wat leuks voor onder de kerstboom?
Reacties

INE

06-12-2014 (16:42)

Gisteren lag alleen het rendier op de tafel en nu al klaar? En het kussen is nog heel leuk geworden ook! Ik hoop dat het dinsdagavond gezellig wordt!

Carla Goertz

06-12-2014 (18:23)

Ziet er mooi uit Lenie! Kan jammergenoeg niet even komen kijken. Zit zonder auto 😥. Een gezellige avond gewenst!

Carien de Vries

07-12-2014 (19:20)

Nog niet eerder gezien. Het lijkt me erg leuk.

LRB