Dutch Patches

Memory Quilts

Mrt
14

Proeflapje

Op dit moment heb ik een heleboel fijne opdrachten om aan te werken. Echt hartstikke leuk! Maar al dat mooie weer van de afgelopen week maakte dat ik zomaar de behoefte had om iets fleurigs en lente-achtigs te maken. Ik had nog een stapeltje met allemaal retro-bloemetjes stofjes die om aandacht lagen te schreeuwen. Dus daar ben ik maar eens mee aan de slag gegaan. Verder dan een proeflapje ben ik nog niet gekomen, maar het resultaat is echt "lente" geworden. Wat zal ik hier eens van maken? Natuurlijk moet het nog wat groter.... hmmm, misschien een leuk tafelkleedje voor de tuintafel?


Lekker retro!

Reacties

mamaquilt

29-03-2014 (11:12)

love the retro fabric. A nice garden table cloth would do those blocks justice.

Lenie

29-03-2014 (11:36)

I think so too, Michèle. Now I have to find time to finish it... :)

LRB