Dutch Patches

Memory Quilts

Mei
22

Ine's quilt - deel 4

Deze quilt is bijna klaar, maar ik heb voor jullie nog een paar foto's van "werk in uitvoering". Dan is ze even niet op haar mooist, en daarom vergelijk ik de fase van het doorquilten wel eens met bij de kapper zitten, je moet er even doorheen voor het beste resultaat! Krulspelden, verfmutsjes, maar dan in dit geval veiligheidsspelden en schilderstape. Begrijp je de vergelijking? De foto's verduidelijken denk ik wat ik bedoel.

Als laatste zet ik met de hand de afwerkbies eraan. Met de hand, omdat dat nu eenmaal het mooiste resultaat geeft. In totaal 7,25 meter afwerkbies! Dat is best nog een klus, maar ik doe het graag, lekker op de bank bij de t.v., potje thee erbij, dan is het een heel ontspannend werkje.

Binnenkort laat ik het eindresultaat zien!


met veiligheidsspelden


rechte lijnen maken


7,25 meter afwerkbies


handwerk

Reacties

Carla Goertz

23-05-2014 (19:21)

Jeetje Lenie, wat een werk maar wat wordt het mooi 👍

INE

25-05-2014 (15:23)

Je hebt toch wel een mega-klus geleverd, Lenie! 88 blokken van 5" en 352 blokken van 2,5", ik zal het je nooit nadoen! Ik verwacht dat ik de rest van mijn leven met bewondering en grote dankbaarheid naar jou toe, naar deze quilt zal blijven kijken, vast bedankt!

Lenie

25-05-2014 (20:57)

Het is inderdaad een mega-klus Ine, maar wel eentje waar ik met heel veel plezier aan gewerkt heb!

LRB