Dutch Patches

Memory Quilts

Juni
20

Vlaggetjes voor de achterkant

Deze week heb ik eindelijk de vrolijke driehoekjes weer eens uit de kast gehaald. De voorkant heeft een paar leuke bijpassende randen gekregen, en om er écht een heel vrolijke quilt van te maken, heb ik dit keer niet voor een effen achterkant gekozen, maar voor een hollands streepje. Als je momenteel bij ons door het dorp fietst, dan ontkom je er niet aan; vrolijke, oranje of rood-wit-blauwe vlaggenlijntjes (wat doen ze het goed hè, ons Oranje!). Zo kwam ik op het idee om op de achterkant van deze quilt ook een vlaggenlijn te maken. Als het toch een vrolijke boel mag worden, dan ook maar helemaal!

Ik heb ook nog aan een ander projectje gewerkt deze week, dus de vrolijke driehoekjes quilt is niet af, daarom maar een paar "werk-in-uitvoering" foto's. Maar het eindresultaat houden jullie nog te goed, uiteraard.

Reacties

Linda Rood

20-06-2014 (20:06)

Wat ontzettend leuk is ie Lenie en heel vrolijk met de vlaggetjeslijn erop !

LRB