Dutch Patches

Memory Quilts

Juli
17

De knuffelhoek

De afgelopen weken heb ik op verzoek een aantal knuffels gemaakt, de meesten bedoeld als kraamkadootjes. De patroontjes heb ik van http://www.funkyfriendsfactory.com/, dat zijn ontzettend leuke knuffelpatroontjes, niet heel gemakkelijk en best wel veel werk, maar dan heb je ook een knuffelbeest dat goed in mekaar zit. Het zijn goed gemaakte, perfect passende patronen. De stofkeuze bepaalt ook voor een groot deel de uitstraling. Ik heb de meeste knuffels dubbel gemaakt, maar met andere stof.

Omdat ik ze dubbel heb gemaakt zijn er een aantal nog te koop. En ze kunnen natuurlijk ook op verzoek gemaakt worden, met stof naar keuze.

Hier zijn ze dan Bunny, Puppy Dog, en Sock Monkey. En natuurlijk heb ik nog meer foto's en de prijzen in de showcase gezet, onder andere van de puppy in een andere stofkleur.


Puppy Dog


Sock Monkey


Bunny


Reacties

mamaquilt

17-07-2014 (11:45)

Those animals are adorable. I inheritated a pattern as well as the fabric to do a teddy bear. So when I'll have problems I know who to ask. You're becoming an expert! Difficult to choose a favorite.

Linda Rood

17-07-2014 (11:47)

Leuk zijn ze Lenie! Als ik een kraamkado nodig zou hebben dan wist ik het wel !

Kitty

17-07-2014 (11:54)

Heb je het oranje konijn nog,dan wil ik die graag.groetjes Kitty

Carla Goertz

17-07-2014 (15:06)

Leuk geworden! 😃

Lenie

17-07-2014 (18:32)

@Michèle, did you notice that when you subsribe on Funkyfriendsfactory, you can get the Honey Teddy pattern FREE? @Linda en Carla: dankjulliewel! @Kitty: het oranje konijn staat gereserveerd voor je!

INE

17-07-2014 (19:56)

De baby waar ik een cadeautje voor nodig heb, wordt pas half september verwacht. Mag ik tegen die tijd wat uit komen zoeken? Een Bunny of een Puppy Dog vind ik wel heel leuk. Ik vind je toch zo knap dat je dit allemaal naast je andere werkzaamheden doet!

Lenie

17-07-2014 (20:25)

Ine, natuurlijk mag je in september een knuffel komen uitzoeken. En als ze op zijn, maak ik wel een nieuwe!

LRB