Dutch Patches

Memory Quilts

Feb
12

Quilt & Zo

Enkele maanden geleden kwam ik in contact met Tineke Lelieveld, hoofdredactrice van het tijdschrift "Quilt &Zo". Ze vroeg mij of ik het leuk zou vinden om met een interview over mijn herinneringsquilts in het tijdschrift te komen. Natuurlijk vind ik dat leuk! Er waren interview vragen, en er werden foto's over en weer gestuurd, er werd een patroon geschreven en ruimschoots voor kerstmis had ik alles wat nodig was ingeleverd en kon het wachten beginnen. En vandaag viel het tijdschrift dan eindelijk op de mat. Het is prachtig geworden, met heel veel foto's. Én er staat ook nog een patroon in van een kussen dat ik ontworpen heb: het puppy silhouette kussen. In totaal 6 pagina's over Dutch Patches en over mij.

Trots laat ik jullie de voorkant van het tijdschrift hier zien. En ja, misschien hadden sommige van jullie de quilt of het kussen al herkend, ook op de voorpagina staat een foto van mijn werk! Dat laatste was voor mij een echte verrassing. Ik vind het heel leuk dat ik dit heb mogen doen, en ik ben erg blij met het resultaat.

Heel binnenkort is "Quilt &Zo" nummer 32 in de tijdschriftenwinkels verkrijgbaar. En mocht je hem willen bestellen? Dat kan via deze link:http://www.partnermedienstore.de/quilt-zo-2604.html.

Reacties

INE

12-02-2015 (21:07)

Toen ik vanmiddag even bij Lenie kwam, mocht ik Quilt & Zo bekijken. De voorkant van het blad is in werkelijkheid nog fleuriger ! En de binnenkant, zo mooi! Lenie, proficiat! Wat mooi en wat knap! Nu sta je toch echt wel in de schijnwerper. Je hebt het verdiend!

Carla Goertz

12-02-2015 (21:10)

Wow Lenie, wat super! En geweldig dat je op de voorpagina staat 👍

linda rood

12-02-2015 (21:33)

Wat ontzettend gaaf Lenie en dan ook nog op de voorpagina! Het is je zo gegund. En heel stiekem ben ik een beetje trots dat je het eerste puppykussen voor mij maakte omdat ik na het verlies van onze hond graag een kussen met hond wou hebben........

Klasien

13-02-2015 (08:08)

Wauw!!! Wat een prachtige erkenning van je werk. Gefeliciteerd meid, ik ga kijken of het al bij Bruna hier te koop is!

mamaquilt

13-02-2015 (21:23)

Congratulations Lenie!!!! Continue to sew your wonderful quilts. That way we all get some ideas. You deserved it.

LRB