Dutch Patches

Memory Quilts

Apr
30

De vitrine in de bieb

Misschien zijn jullie er al geweest, in de bieb op de mooie nieuwe locatie, "De Engelbewaarder". Ik was er vandaag ook weer, om wat boeken en tijdschriften te ruilen, maar natuurlijk ook om nog even de vitrine met mijn quilts en kussens te bewonderen. En ik kon het niet laten om er een paar foto's van te maken! Het staat eigenlijk hartstikke leuk, zo tussen de rijen met boeken.

En als je al in de bieb geweest bent, dan heb je dit "bont-en-blauw" hondje vast ook zien staan. Dit schatje en ook de andere knuffels in de vitrine zijn te koop voor 20 euro per stuk, maar ze blijven wel nog een paar weekjes staan. De kussens en de krans kosten 35 euro per stuk. Interesse? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier."bont-en-blauw"


in de bieb

Reacties

Carla Goertz

01-05-2015 (13:09)

Wow Lenie, wat staat dat leuk!

Ine

08-05-2015 (14:36)

Je bont- en blauwe hondje is een schatje!

LRB