Dutch Patches

Memory Quilts

Juli
31

Hexagonquilt overhemden en zomerjurkjes is af!

Misschien had je al de foto op Facebook gezien die ik deze week deelde, maar nu toch ook nog even een verhaaltje erover in het blog. De Hexagon quilt is af! Ik heb haar meteen meegenomen op een fietstochtje en een paar mooie foto's gemaakt. De achterkant is gemaakt van een lichtgrijze linnen. De smalle, lichte border is van hetzelfde linnen gemaakt, en de buitenste border is petrolblauw met een klein bloemetje. Deze quilt is heerlijk om over je heen te trekken op een kille zomeravond, zoals we die de laatste week een paar gehad hebben. Maar ze staat ook gezellig op de tuintafel als tafelkleed. Zoals veel van mijn quilts heb ik haar al in de wasmachine gehad, en dat gaat prima, vaak worden ze alleen maar mooier van een paar keer wassen.

In de showcase, kun je nog wat foto's zien. http://www.dutchpatches.nl/showcase.php?s=65.


Overhemden en zomerjurkjes

Reacties

INE

31-07-2015 (19:20)

Lenie, Het is een heerlijke zomerse quilt geworden hè? Ben je nu voorlopig uitgewerkt? Nu mag je vakantie gaan vieren! Het wordt mooi weer, dus geniet er maar van.

LRB