Dutch Patches

Memory Quilts

Okt
26

Altijd bij je!

Ze is een stoere meid van 11 jaar, en had een aantal heel dierbare kledingstukken en een dekbedovertrek en kussensloop waar ze echt geen afscheid van kon nemen. En ook haar knuffelpopje van vroeger wilde ze graag nog in de buurt houden. Haar mama en papa wonen niet bij elkaar, maar ze zochten samen een manier om hun dochter het gevoel te geven dat ze hen toch altijd allebei bij zich heeft. Ik heb een deken gemaakt voor haar, met daarin verwerkt haar lievelingskleding, een aantal babykleertjes van toen ze nog heel klein was, het dekbedovertrek en de kussensloop. Ook kwamen er een paar foto's op de deken, van haarzelf, als baby, en van haar mama en papa. Op die manier kan ze altijd lekker onder de deken kruipen en het gevoel krijgen dat ze haar ouders dichtbij zich heeft. hier vind je nog een paar foto's.
Reacties

Carla

26-10-2017 (15:14)

Wat een bijzondere deken weer.

LRB