Dutch Patches

Memory Quilts

Okt
18

Markt bij Knutselhûkske "De Koekoek"

Elk jaar in het najaar en in de aanloop naar de feestdagen vind je Dutch Patches op enkele gezellige marktjes in de regio. De eerste van dit jaar is de Markt/Open Dagen bij het Knutselh├╗kske in Tegelen. Zaterdag 28 oktober is er een gezellige markt op de parkeerplaats van Special Prints, Koekoekstraat 43c in Tegelen. Er zijn diverse kraampjes met leuke artikelen, en natuurlijk mooie, originele sint- en kerstcadeaus. En wat dacht je van heerlijke verse wafels bij een lekker kopje koffie of thee? Tevens is er info te verkrijgen over de Kerstworkshops die Angelique van Special Prints/De Koekoek organiseert. Kom gezellig langs, tussen 10.00 en 15.30 uur, alvast genieten van die gezellige kerstsfeer.


Hier is het te doen!


Reacties

Geen reacties

LRB