Dutch Patches

Memory Quilts

Feb
26

Like, deel & win!

Omdat het volop Vastelaovend is, en er al zoveel mensen enthousiaste eigenaar zijn geworden van een kussen uit de Vastelaovend-serie, wil ik er nu graag eentje weggeven. Op de kussens staan afbeeldingen van oude foto's van Venlo, met daarin verwerkt een stukje tekst uit de bekende Venlose vastelaovend leedjes. Als je naar mijn Facebookpagina gaat en deelneemt aan de Like en deel actie maak je kans. Kans om na Aswoensdag bij Opmerkelijk Design Coffee &more op de Nieuwstraat in Venlo een kussen uit te mogen kiezen. Het zijn stijlvolle en mooi afgewerkte kussens, die ook na deze feestdagen een heel sfeervolle plek van je bank of fauteuil maken. De winnaar wordt op 2 maart bekend gemaakt. Nog een paar dagen de tijd om mee te doen dus!
Reacties

Geen reacties

LRB