Dutch Patches

Memory Quilts

Nov
20

Herfst

Guur herfstweer is het, grijs, donker, veel wind en kou. De bomen worden ineens kaal, en de eerste sneeuw wordt voorspeld. Onstuimig, is het buiten, maar ook in mijn leven momenteel. Van de ene op de andere dag worden zekerheden onzekerheden en heerst bezorgdheid boven onbezorgdheid. Juist dan geeft af en toe een uurtje werken aan een quilt rust. En hoe toepasselijk dan ook deze quilt, gemaakt van kleding in voornamelijk herfstkleuren. De kleding met zorg uitgezocht door haar dochter. Een herinnering aan een moeder die na jarenlange ziekte overleed. Nog wat meer foto's vind je hier.

Reacties

Caroline Vermeulen

27-11-2018 (11:26)

Wat mooi en ontroerend, Lenie. Behalve quilten kun je ook nog eens prachtig schrijven! Hartelijke groet, Caroline

LRB