Dutch Patches

Memory Quilts

Feb
17

Een roze wolkje

Voor een klein meisje dat bijna een jaar wordt, liet oma een prachtige quilt maken. Een quilt vol herinneringen aan de babytijd. Piepkleine kleertjes, allemaal met een verhaaltje, verhaaltjes die haar mama haar eindeloos kan vertellen. Een licht roze rand en achterkant maken het een mooie warme deken in lieve kleurtjes, een echt roze wolkje is het geworden. Het label aan de achterkant met een lief tekstje maakt het geheel compleet. Hier kun je nog een paar foto's bekijken.

1 reactie »

Feb
8

Heel veel kilometers

Dit kussen gaat heel veel kilometers maken. Ze liet het maken voor in de vrachtwagen van haar man. Mooi, dat hij zijn echtgenote en hun zoons nu altijd een klein beetje bij zich kan hebben onderweg.


Geen reacties »

Feb
2

Uit de oude doos

De afgelopen maand heb ik heel veel gemaakt, zoveel moois in mijn handen gehad, maar (nog) niet om hier over te vertellen of om foto's te laten zien. Dus dan maar een stukje over iets van vorig jaar. De Vastelaovend Venlo kussens.... wat waren die leuk om te maken. Oude foto's van Venlo en Venlose Minse, met daarin een stukje tekst uit de allerbekendste Vastelaovend leedjes. Mooi in sepia kleuren. Weten jullie nog? Er zijn er een heleboel van verkocht, en van het merendeel weet ik niet waar ze nu zijn. Zouden ze dit jaar weer op de bank liggen, nu het weer bijna Vastelaovend is? Of zijn ze misschien wel het hele jaar blijven liggen? Even nog een paar fotootjes.... Ze kunnen nog steeds gemaakt worden, met foto of tekst naar wens!

Geen reacties »

LRB