Dutch Patches

Memory Quilts

Feb
2

Uit de oude doos

De afgelopen maand heb ik heel veel gemaakt, zoveel moois in mijn handen gehad, maar (nog) niet om hier over te vertellen of om foto's te laten zien. Dus dan maar een stukje over iets van vorig jaar. De Vastelaovend Venlo kussens.... wat waren die leuk om te maken. Oude foto's van Venlo en Venlose Minse, met daarin een stukje tekst uit de allerbekendste Vastelaovend leedjes. Mooi in sepia kleuren. Weten jullie nog? Er zijn er een heleboel van verkocht, en van het merendeel weet ik niet waar ze nu zijn. Zouden ze dit jaar weer op de bank liggen, nu het weer bijna Vastelaovend is? Of zijn ze misschien wel het hele jaar blijven liggen? Even nog een paar fotootjes.... Ze kunnen nog steeds gemaakt worden, met foto of tekst naar wens!

Reacties

Geen reacties

LRB