Dutch Patches

Memory Quilts

Sept
7

Elvis!

Al een paar weken is hij "in the house", maar ik had er nog niks over verteld hier. Onze kleine crème-kleurige Britse korthaar, broertje voor Sweet Molly. Zijn roepnaam is Elvis. Volledige naam op zijn paspoort Elvis, the King, Presley. We vonden het al heel gezellig met Molly, maar dachten dat het misschien nóg gezelliger zou zijn met nog een katje erbij. En het is gezellig! Het was wel even wennen, want ons Molly was natuurlijk wel een soort prinses-op-de-erwt geworden hier, zo in der eentje, met vijf man personeel. Maar Elvis, uiteraard een echte womanizer, palmde haar in no-time in, en voor we het wisten volgde ze hem overal en likte zijn koppie schoon. Nu zijn ze zulke goede vriendjes dat ik bijna alleen maar foto's kan maken waar ze samen op staan. Vandaag is een dagje waar ze mekaars troostende gezelschap (en dat van het personeel uiteraard ook) wel een beetje zullen kunnen gebruiken. Molly mag voor de jaarlijkse prikjes naar de dierenarts, en Elvis.... tja.... die is vanaf vandaag een je-weet-wel kater....


Oké, als jij op tafel mag, mag ik ook op tafel


Waar plaats is voor één is ook plaats voor twee


Wat zie je daar?


Reacties

Ine

07-09-2018 (14:51)

Lieve Elvis, ik hoop dat je het net zo fijn in huize Rood zult hebben als Molly! En dat Molly en jij heel lieve vriendjes zullen worden!

LRB