Dutch Patches

Memory Quilts

Sept
14

Limited Editions!

Hebben jullie ze al gezien? De nieuwste drie smaken van Tony's Chocolonely, de Limited Editions. Elk jaar komt Tony's met drie nieuwe spraakmakende smaken, die slechts tijdelijk te verkrijgen zijn. En alleen de reep die als lekkerste beoordeeld wordt, mag in het assortiment blijven. Ik heb een beetje een zwak voor deze chocola. Lekker is ie, natuurlijk, maar ook gemaakt van 100% slaafvrije cacao. In mijn andere baantje, bij de Wereldwinkel in Venlo, ben ik inkoopster, en mag ik onder andere de Tony's chocolade inkopen. Leuk, om elk jaar nét even eerder dan de rest te weten welke nieuwe smaken ze gaan introduceren, en om al dagen van tevoren klanten in de winkel te krijgen die ook niet kunnen wachten tot de repen in de schappen liggen. Uiteraard koop ik ze ook voor thuis, en dit weekend gaan we proeven. Welke zullen we het lekkerste vinden, de pure chocolade met cacaokoekjes en karamel, de blonde chocolade met gekarameliseerde pecannoten, of de melkchocolade met shortbread en karamel. Hebben jullie al geproefd? Ze zijn in ieder geval onder andere te verkrijgen bij de Wereldwinkel in Venlo.
Reacties

Geen reacties

LRB