Dutch Patches

Memory Quilts

Jan
22

Carson's Courtyard

Al een hele tijd verzamelde ik in een doos stofjes in mooie kleurtjes, restlapjes, kleine lapjes die ik cadeau kreeg, of die ik zelf ergens kocht. De bedoeling was dat deze lapjes ooit een quilt voor op ons eigen bed zouden worden, maar haast had het niet. En toen kwam daar opeens zomaar het juiste patroon langs, en was de quilt ineens in de maak. Carson's Courtyard heet het patroon en het is een ontwerp van Christine Baker.
Nog lang niet klaar hoor, de blokken voor het middendeel zitten in elkaar, en nu komen er nog randen omheen, en daarna een mooie stof voor de achterkant uitzoeken. En de quilt doorstikken natuulijk. Heerlijk om af en toe tussendoor een beetje tijd te kunnen maken voor een eigen "projectje". Op de foto zie je de losse blokken op de grond liggen. Dat wordt het middendeel, en de rest... dat laat nog even op zich wachten....


Reacties

Geen reacties

LRB