Dutch Patches

Memory Quilts

Jan
9

Quilt voor R

De laatste van deze vier quilts is voor haarzelf. Gemaakt van de kleding van haar overleden man. Er zijn ook een aantal foto's in verwerkt, foto's van hun tweetjes, een prachtige foto van hem, van hun kinderen, en van hun hondje. Ook voor haar drie kinderen liet ze een quilt maken. Alle vier de dekens kregen een andere kleur rand en achterkant. Die van haar heeft een antiek groene rand, net een tint donkerder dan die van haar dochter. Inmiddels kreeg ik foto's te zien van hoe de quilts in gebruik zijn genomen. Ze worden gebruikt om lekker onder te kruipen, de warmte te voelen en de herinneringen binnen te laten, en dat is precies zoals ik het graag zie. Wil je alle vier de quilts nog een keertje bewonderen? Je vindt ze hier. En wil je ook zo'n quilt laten maken? Neem dan eens contact op met mij. Dat kan via het contactformulier op deze website. Daar vind je ook mijn e-mail adres en telefoonnummer. Op de werkwijze pagina kun je lezen hoe het laten maken van een quilt gaat.

De hele stapel quilts


Reacties

Geen reacties

LRB