Dutch Patches

Memory Quilts

Juni
4

Flying to Ireland

Een hele tas vol overhemden, die van de vader van haar Ierse vriendin waren geweest. Al weer een hele tijd geleden had deze vriendin haar die tas gegeven, misschien kon zij er iets mee doen? En dat deed ze. Ze kwam naar Baarlo met de overhemden en ik maakte er een quilt van. Die quilt zou afgelopen april al naar Ierland vliegen, maar daar kwam corona tussen. Maar als het weer kan over een tijdje, zullen de vriendinnen elkaar weer ontmoeten, en dan gaat de quilt als verrassing mee. Een warme herinnering aan haar vader. Hier staan nog wat meer foto's om te bekijken. Aan de schaduwen van de boom is te zien dat de foto's in het fletse licht van het vroege voorjaar gemaakt zijn, nog voordat de blaadjes aan de bomen waren.
Reacties

Geen reacties

LRB