Dutch Patches

Memory Quilts

Aug
25

-X X X-

Af en toe zoek ik nog een beetje tijd om, naast de quilts van kleding gemaakt voor klanten, een quilt voor ons eigen huis te maken. Of we er dan onderhand nog niet genoeg hebben? Nee, natuurlijk niet, er zijn natuurlijk nooit genoeg dekens in huis toch? Het is ook zo leuk om eens met andere patroontjes te spelen, en lapjes uit mijn lapjesvoorraad te gebruiken. Deze quilt maakte ik al best een tijdje geleden, maar ze is eigenlijk nooit in het blog verschenen. Waarom niet? Geen idee, wellicht meteen in gebruik genomen en vergeten foto's te maken. Het is een quilt met grote X'en tegen een crèmekleurige achtergrond. De stoffen die ik ervoor gebruikte kwamen uit de V.S. en waren de reststukken van een andere quilt, die ik voor mijn broer maakte. hij stuurde me jaren geleden de stoffen op, en koos het plussenpatroon uit. Ik dacht ik plaats hier foto's van allebei de quilts, gemaakt van dezelfde stoffen, maar ze zijn toch heel verschillend. Ik kan zelf niet kiezen, maar welke vinden jullie de mooiste, de XXX quilt, of de plussenquilt? De gebruikte stofpakketjes zijn net kleine kadootjes.


XXX quilt


PlussenquiltReacties

Geen reacties

LRB