Dutch Patches

Memory Quilts

Juni
3

Quilt Recipes

Een heerlijk boek ligt hier sinds moederdag te glimmen op tafel. Een boek waarin twee van de dingen die ik graag doe verzameld zijn, Quilt recipes, geschreven door Jen Kingwell. Zij heeft dezelfde passies als ik heb, en ze heeft ze verzameld en uitgebracht. Je raadt het denk ik al, het boek staat vol met quiltpatronen en bakrecepten. Heerlijke chocoladetaarten en geweldige cookies gaan hand in hand met prachtige quilts. De foto's van al dit moois en lekkers hebben een sfeervolle uitstraling, en worden vergezeld van verhalen over de dekens en de baksels. De bakpassie heeft de schrijfster van haar moeder overgenomen, quilten heeft ze zichzelf eigen gemaakt. Het is een heerlijk boek om te lezen, inspiratie op te doen, en ik weet zeker dat ik minstens één, maar liefst meer van de quilts wil gaan maken. Voor nu ben ik alvast begonnen met bakken, de cookies zijn heel goed ontvangen hier in huis, overheerlijk, en al weer op...

Reacties

Geen reacties

LRB