Dutch Patches

Memory Quilts

Apr
19

Babykleertjes kussen

Een stapeltje babykleertjes en een geborduurd lakentje kwamen met de post. Of ik daar een mooi kussen van wilde maken. Natuurlijk wilde ik dat. De kleertjes aan de voorkant, het lakentje met borduursel gebruikte ik voor de achterkant. Een lief kussen van jongenskleertjes ging toen weer op de post, om een mooi plekje in hun huis te krijgen. En hier zie je nog wat foto's.


1 reactie »

Apr
11

Oma 80 jaar!

Oma werd 80 jaar, en de kleinkinderen gaven haar een kussen met daarop foto's van vroeger en van nu. Stiekem werden er wat leuke foto's uit de foto-albums meegesmokkeld, want het moest wel een verrassing blijven natuurlijk. Ook kreeg ik foto's van de bank en het interieur doorgestuurd, zodat we voor het kussen kleurtjes kon uitkiezen die mooi zouden staan bij de rest. We kozen voor bordeaux voor de patchwork blokjes, en donkergrijs voor de achterkant. Inmiddels is het verjaardagsfeest geweest en mag ik de foto's plaatsen. hier staan nog wat meer foto's om te bekijken.
Geen reacties »

Apr
5

De kleren van haar moeder

Er was een heel jonge vrouw die veel te vroeg haar moeder moest missen. En er was die ene vriendin van haar moeder, die graag zou zien dat de jonge vrouw de herinneringen aan vroeger kon bewaren door ze te koesteren in een warme deken. Die deken is er gekomen, gemaakt van truien, blouses en jeans. Met een mooie tekst achterop die aan haar moeder herinnert. hier vind je nog meer foto's.
Geen reacties »

LRB