Dutch Patches

Memory Quilts

Juli
4

En we noemen em.....

Deze lieverd gaat zondag ook mee naar de Boekend, naar "Bookend lekker creatief". Voor mij vanavond geen voetbal kijken, ik heb deze "sock monkey" afgemaakt. Zo'n aapje heeft natuurlijk wel een naam nodig. Wie heeft een origineel idee?


sock monkeyReacties

Mam

05-07-2014 (07:24)

Zo'n aapje is ook wel leuk om te geven aan de aanstaande nieuwe baby van de buren. We spreken ons nog wel.

mamaquilt

05-07-2014 (08:19)

I would name him "Charel" just like our grandson. At the moment our Charel is like a monkey; imitating everything like a monkey

Carla Goertz

05-07-2014 (09:48)

Leuke aap! Hoop dat het weer jullie zondag niet in de steek laat. Kom misschien nog even langs.

Lenie

05-07-2014 (12:26)

Boots, Charel, George, ik vind al de voorgestelde namen leuk! Ik denk dat ik het verzinnen van de passende naam toch maar aan de nieuwe eigenaar overlaat. @Carla: als het weer echt tegenzit, gaan we naar een binnenlocatie dus het gaat sowieso door. Maar het lijkt er nu op dat het morgen droog blijft. Gezellig als je even langskomt. @Michele: Charel looks like such a sweet guy!

INE

05-07-2014 (15:51)

Ik zou 'm JAPIE noemen. Je weet ik heb een zwak voor die naam. En je hebt er toch de naam :"aap" in!

LRB