Dutch Patches

Memory Quilts

Mei
27

Die goeie oude tijd

Ik hou van oude foto's. Vergeelde, verstilde plaatjes van soms bijna een eeuw terug. Er gaat een prachtige rust van uit. Gelukkig zijn er in onze familie heel wat foto's van vroeger bewaard gebleven, en soms komt er opeens eentje langs die ik nog niet heb. Zo zag ik laatst een foto van mijn oma als jonge vrouw, en eentje van mijn opa als jonge kerel langskomen. Geweldig, dankjewel Historische Werkgroep De Borcht Baarlo! En natuurlijk komen er dan weer creatieve idee├źn naar boven, want met die prachtige plaatjes kun je natuurlijk meer doen dan alleen maar in een lijstje zetten en bewaren. Kijk maar! De mooie afdrukken op stof zijn verzorgd door Special Prints in Tegelen, super, Angelique! Binnenkort is er Stijl Market in Panningen, en daar staat Dutch Patches ook. Uiteraard gaan deze foto-kussens mee. En hier kun je nog wat meer foto's bekijken. Zelf ook zo'n mooi kussen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier voor meer informatie.

O ja, hou deze website en Facebook in de gaten, want er komt binnenkort een leuke WIN actie aan!Reacties

Mam,

27-05-2016 (12:33)

als de kussens te koop zijn houd ik me aanbevolen.

Lenie

27-05-2016 (12:56)

De kussens zijn zeker te koop, of ze kunnen naar wens gemaakt worden.

LRB