Dutch Patches

Memory Quilts

Nov
8

Dekens, dekens, dekens

De eerste nachtvorst van dit jaar is een feit, dus nu kunnen we ze weer goed gebruiken, dekens. We hebben ze allemaal in huis in allerlei kleuren, materialen en afmetingen. Bij ons thuis liggen natuurlijk overal quilts. Op bed, op de bank, over de leuning van de stoel, en dan nog een mand vol naast de bank. Best veel eigenlijk, hihi. Voor mij staan ze voor genieten, lekker onder een deken op de bank, boekje erbij, potje thee, chocolaatje.... heerlijk. En volgens mij geldt dat voor heel veel mensen. Dekens horen bij knus, gezellig en warm. Ondertussen maak ik een heleboel dekens voor heel veel lieve mensen, maar zoals meestal in deze tijd van het jaar worden het veelal Sinterklaas en Kerst kadootjes die nog even geheim moeten blijven, dus de foto's mag ik ook pas daarna met jullie delen. Dan maar een paar leuke deken-praatjes. Wat is jullie deken-verhaal?Reacties

Linda

12-11-2017 (15:03)

Dekens.......heerlijk, ik hou ervan! Vroeger heerlijk de kinderen instoppen als ze gingen slapen, of knus met ze op de bank samen onder een deken een boekje lezen of tv kijken. En nu, nu zit ik nog steeds heerlijk warm onder een dekentje als het koud is. Kaarsjes aan, kop thee erbij........wie doet mij wat!

Lenie

12-11-2017 (16:25)

Volgens mij hebben we al een keertje samen in de tuin gezeten bij ons, allebei een quiltje, en een pot thee natuurlijk.

LRB