Dutch Patches

Memory Quilts

Nov
16

Sinterkörsmert bij Koffieleut


Dit jaar staat Dutch Patches er ook, op de Sinterkörsmert bij Koffieleut in Maasbree. Tijdens deze kleine maar meest sfeervolle markt in de omgeving, die leuk is voor het hele gezin, kun je genieten van een frietje uit een puntzak met een snack, een kopje koffie, thee, warme chocomel met een warme wafel, te koop bij ons "DREAMTEAM". De kinderen kunnen springen op een luchtkussen, en er rennen gezellige pietjes over de markt en er staan zelfs pietjes in een kraampje. Er is muziek van de mannen van Harvest Moon. Er zijn kraampjes met mooie produkten en informatie van:

Home made By Lotje, ambachtelijke schuimpjes en mini pepernootcake, DoBonbons, home made chocolates, Via Via, Via Via verbindt mensen met een vraag en mensen met een aanbod die woonachtig zijn in Maasbree, BaggyBash, de beschermengeltjes van Geertje zullen ook dit jaar niet ontbreken op de markt, Groenstyle, toefjes, kransjes en woondecoratie van Anita, Pienselke&Zo, creativiteit van Marij met vrolijke schilderijtjes, haakspulletjes, vogelhuisjes, klompjes en knuffels, Vastelaovend oppe Kop, Helga zorgt ook dit jaar voor de vrolijke kleurtjes in hoedjes, sjaals en corsages, Bureau jouw eigen weg, Suzanne vertelt u graag over de inhoud van Remedial Teaching, Greenworld, Mieke, Wiel en Boy kunnen jullie alles vertellen over zonnepanelen, Sylschildert, Sylvia geeft schilderslessen en workshops, Mondhygiënistenpraktijk Maasbree, tijdens de markt kun je vragen stellen en geeft Tamara je graag tips! Monniez, Yvonne maakt sieraden, gezellige hebbedingetjes en winterse toefjes, Trostomaatje, Wendy en Chantal laten jullie heerlijke dingetjes proeven, bakken nootjes, verkopen o.a. de kaas van Tebben, "Lenie en Nelly", twee gezellige dames die Duitse kerstkoekjes maken, Mimifrimi, haar en mode accessoires voor kinderen en volwassenen, Studio Sanne Hendriks, wie kent ze niet, de dorpen posters van Sanne? Dutch Patches, Lenie maakt prachtige memoryquilts, kussens en knuffels, Görtz fruit, Suzanne neem fruitsapjes en likeurtjes mee, heerlijk! Breetse Bakwinkel, ook Robert, Piet en Leen zijn weer van de partij met proeverijtjes en heerlijke bakprodukten, MaximumCarcleaning, Max informeert u graag over de mogelijkheden van uw bolide, zowel voor interieur en exterieur, Koffieleut, een gezellig kraampje met leuke aanbiedingen.

We hebben er zin in!

Wanneer? 26 november van 11-16 uur

Waar? Koffieleut, Wilhelminalaan 52 Maasbree

Reacties

Geen reacties

LRB