Dutch Patches

Memory Quilts

Mrt
15

++ Quilt - de vorderingen

Inmiddels zijn we alweer heel wat weekjes verder en schiet de ++Quilt al lekker op. En terwijl we hier op dit moment genieten van lekker lenteweer, is het bij hem, daar in die koude State in de USA, nog volop winter, met vorst en sneeuw. Hij zou dus best wel een quilt kunnen gebruiken nu. Opschieten dus! De bovenkant zit al in elkaar, en het quilten kan beginnen. Op de foto zie je de quilt top, strak geplakt op de vloer, klaar om te spelden en door te quilten. Het wordt een hele kleurige, warme quilt, met allemaal verschillende stofjes. Elke plus heeft een andere kleur. En natuurlijk maak ik de quilt een beetje XL, zodat de voeten er niet onderuit steken. Nu maar gauw verder, zodat ie snel klaar is en op de post kan.

Reacties

Ine

16-03-2017 (08:23)

Dit is toch wel een king-size quilt geworden! Geweldig, wat een bijzonder mooie!

LRB