Dutch Patches

Memory Quilts

Dec
20

Fijne Kerst!

Er liggen nog een paar mooie quilt-blogs "op de plank", klaar om jullie te laten zien, maar pas na de Kerstdagen. Het zijn kerst kadootjes die hun ontvangers nog niet hebben bereikt, dus ik laat ze hier ook nog even niet zien. Maar er ligt nog een stapel klaar, een stapel lekker warme kersttruien voor mijn lieverds, om heerlijk de kerstdagen in door te brengen. Dagen met lekker eten, kerstkransjes, gezellig samen zijn, vast wel een film en een spelletje hier of daar. Afgelopen jaar was een bewogen jaar, soms heel spannend, niet altijd gemakkelijk. Maar er waren ook hele mooie en waardevolle momenten. Hier sluiten we het jaar af samen met mijn familie, ook die van heel ver is er dit jaar bij. Zo fijn om ze weer allemaal te zien, met zijn allen samen de Kerstdagen doorbrengen. Geen deftig kerstdiner, nee, iedereen kookt zijn of haar speciale lekkere recepten, en dan schuiven we allemaal samen aan tafel, lekker eten, praten, genieten.
En dan was er nog die ene quilt, ik zou hem proberen voor Kerst klaar te hebben, de Farmers Wife Blocks. Of dat nog lukt?
Ik wens jullie allemaal hele fijne, warme, gezellige feestdagen!
Reacties

Geen reacties

LRB