Dutch Patches

Memory Quilts

Mrt
7

Vier grote quilts

Vier grote quilts moesten het worden, gemaakt van zijn kleding. Zijn spijkerbroeken, overhemden, polo's, zwembroeken en boxers. De achterkant kreeg ook een rij met vierkantjes, en er was dat mooie tekstje, dat haar troost gaf, dat mocht er ook op. In de spijkerbroeken, verstopt aan de binnenkant, stonden een paar hele mooie toepasselijke stukjes tekst. Ook die heb ik er in verwerkt. Een donkerblauwe rand en achterkant zorgen voor een strakke afwerking. Het zijn quilts met een stoere uitstraling geworden, vol met persoonlijke herinneringen en details. Inmiddels zijn de quilts bij hun nieuwe eigenaren, en ik denk dat ze voor veel warmte en mooie herinneringen zullen zorgen. Voor mij was het een opdracht met fijne ontmoetingen, die ik niet gauw zal vergeten. Hier kun je nog meer foto's van deze quilts bekijken.


Go to bed with a dream, wake up with a purpose

Reacties

Geen reacties

LRB