Dutch Patches

Memory Quilts

Juni
27

Vijf jaar Dutch Patches!

Vandaag is het precies 5 jaar geleden dat ik mijn eerste blog plaatste op de Dutch Patches Website. Een klein verhaaltje, beetje onwennig nog, naar aanleiding van de allereerste keer dat ik mijn quilts liet zien. Dat was op een kunstmarktje "In den BĂ´ngerd" in Baarlo. Erg leuk was dat, maar ook erg spannend, hoe zouden mensen reageren? Op die markt, op een regenachtige dag, kwam ook voor het eerst de vraag of ik misschien voor anderen quilts van kleding wilde maken. Ik heb toen JA gezegd, en had eigenlijk geen idee waar ik precies ja tegen zei. Het bleef niet bij die ene vraag.... Nu 5 jaar later is het mijn dagelijks werk geworden, quilts en kussens maken van kleding. En wat is het fijn om te doen! Zoveel quilts, zoveel kleding, zoveel mooie ontmoetingen, zoveel troost, zoveel herinneringen. Mensen uit de buurt, maar ook vanuit het hele land weten de weg naar Dutch Patches te vinden. Naar heel veel plaatsen in Nederland, en zelfs naar andere landen heb ik al pakketjes met quilts mogen sturen. Daar ben ik toch best een beetje trots op!
Bedankt Jeroen, dat je destijds tegen me zei:"mam, daar moet je toch echt meer mee gaan doen". Je maakte de website, verzon de naam Dutch Patches, en staat mij nog steeds bij als ontwerper. Mijn topper!
Reacties

Mien B.

27-06-2018 (12:37)

Gefeliciteerd met je eerste lustrum en ik zou zeggen : Ga zo door! ik geniet van je blogjes .

Jeroen

27-06-2018 (15:45)

..en ik doe het nog altijd graag! Ook ik ben trots op Dutch Patches! :-)

Mam

27-06-2018 (17:50)

ook k ben trots op het mooie werk van mijn dochter.

LRB