Dutch Patches

Memory Quilts

Juli
5

De allereerste kleertjes

Heel veel moeders zullen zich er in herkennen, babykleertjes van je kindje, die je niet weg wilt doen, maar dan liggen ze vaak maar in een doos op zolder of in de schuur. Daarom besloot ze om er een quilt van te laten maken. En wat was ze blij met het resultaat toen ze de quilt mocht ontvangen. Zoals ze zelf zegt, is het in één klap één van haar dierbaarste bezittingen geworden. De kleine babykleertjes van haar zoontje heb ik verwerkt in een deken. Veel kleertjes in zachte en grijze tintjes, met een paar blauwe en rode truitjes ertussen, maken samen een lieve deken. Er zijn enkele foto's van haar zoontje als baby afgedrukt op stof, en er in verwerkt. De quilt is omlijst met een grijze rand die mooi past bij het karakter van de deken. Voor op de achterkant maakten we een applicatie, met daarop de geboorte-tekst. Voor meer foto's klik je hier.

Reacties

Geen reacties

LRB