Dutch Patches

Memory Quilts

Jan
10

18 jaar!

Vandaag is hij 18 geworden, en hij staat te popelen om op eigen benen te staan en de wereld te veroveren. Op het vanaf hier te bewandelen pad geven zijn ouders hem een deken vol herinneringen mee. Een belangrijk moment in hun leven, een beetje loslaten en toch nog stevig vasthouden. De deken is gemaakt van shirtjes, truitjes, blouses en broeken, en heel veel herinneringen aan vakanties in hun geliefde Frankrijk. Op de achterkant van de quilt zit een applicatie van een klein dolfijntje. Dit dolfijntje zat op het toilettasje van Delfin (zijn tweede naam), hij nam het altijd mee op vakanties. Zoals vaak kwam ook deze keer een moeder de kleertjes van haar zoon brengen, en komen de verhalen en herinneringen als vanzelf weer boven wanneer de kledingstukken door haar handen gaan. Zo mooi om te zien. Van de quilt en van het dolfijntje aan de achterkant zie je hier nog wat meer foto's.
Laatst kwam ik een lief gedichtje tegen, dat heel erg aansluit bij de dekens die ik maak. Caroline, deze is voor jou!Reacties

Geen reacties

LRB