Dutch Patches

Memory Quilts

Okt
10

Restlapjes quilt

Een tijdje geleden hadden we een paar weekjes vakantie, en vond ik het een goed moment om mijn kast met voorraad stofjes eens op te ruimen. Van alle quilts die ik maak, blijven meestal wat reststukken over. Die bewaar ik, zonder doel, maar ja, stof weggooien kan ik ook niet zo goed. En af en toe moet je dan een beetje opruimen, stapeltjes maken, en dan ontdekken dat er wel een erg leuke kleurcombinatie ontstaat. En zo kreeg ik het idee voor deze quilt, van kleuren die je niet meteen bij elkaar zou combineren, maar die het mooi doen zo bij elkaar. De achterkant kreeg een gezellig streepje. De vierkantjes zijn wat groter dan dat ik meestal gebruik, daardoor was de quilt lekker snel klaar. Hier staan nog wat meer foto's om te bekijken.
Reacties

Geen reacties

LRB