Dutch Patches

Memory Quilts

Nov
22

Op naar Oostenrijk!

Heel veel leuke kinderkleertjes, opvallend veel warme gebreide truitjes, een paar ski-jasjes, maar ook heel wat shirtjes met Steiff beertjes erop, en voor mij onbekende kledingmerkjes. Veel van deze kleding was niet in Nederland gekocht, dat was wel duidelijk. Al deze kleertjes mochten samen een hele grote quilt worden, voor op een groot bed in …..Oostenrijk! Daar gaat deze quilt aankomende kerst heen verhuizen. Ze hebben er een huisje, en daar wordt nu een slaapkamer opnieuw ingericht. Er komt een heel leuk behangetje met vosjes, eekhoorntjes en boompjes. En de kleur van de rand van de quilt moest mooi passen bij dat behang. We kozen voor een smalle rand antraciet, en een brede roest-oranje rand. Ook in de achterkant van de quilt zijn kleertjes verwerkt in een strook met applicaties. De tussenvulling mocht extra dik en warm, want het kan natuurlijk flink koud worden daar in Oostenrijk. Het is een prachtige grote en lekker warme deken geworden. En eigenlijk kan ik niet wachten op de beloofde foto van de quilt op zijn nieuwe bestemming, daar in het huisje in Oostenrijk. Voor nu de foto's die ik bij ons in huis gemaakt heb, je kunt ze hier bekijken.


Reacties

Geen reacties

LRB