Dutch Patches

Memory Quilts

Nov
16

Paleis Het Loo en de Kikkerkoning

Een geweldige Winterfair bij de stallen van Paleis het Loo, Spirit of Winter. We waren er van de week, op een prachtige zonnige en frisse herfstdag. In een gezellige sfeer, met levende muziek, vuurkorven, lichtjes, en geuren van lekker eten en drinken kun je slenterend langs de kraampjes de luxe produkten van de vele verkopers bewonderen. Van tuinbeelden, bloemstukken, en brocante, tot echte Noorse truien, dekens, schoenen, petten en hoeden sjaals, kerstversiering en decoratie, houten meubels, hot tubs, huidverzorging, fudge, thee, koffie, je vindt het allemaal. Heerlijke luxe produkten. Het lijkt wel of ik reclame zit te maken voor de Winterfair, hihi, maar we zijn er echt alleen maar heen geweest om te genieten en te shoppen, en dat is zeker gelukt! Tassen vol leuks en lekkers gingen mee naar huis. Een leuke kikkerkoning kon ik niet daar laten (mijn derde al..) en als je dacht dat wij in huis al dekens genoeg hebben, nou nee, er kwam er nog eentje bij, een prachtige Schotse wollen deken dit keer. Een tour tochtje over de Veluwe hoorde er ook nog bij natuurlijk, de natuur is er op dit moment prachtig, een feest van oranje, geel en bruin. Deze Winterfair is zeker een aanrader voor een gezellig dagje uit. Vandaag en morgen is de fair nog geopend, en ik wil volgend jaar wéér. Een paar van mijn foto's wil ik met jullie delen.
Even opwarmen...


De stallen van 't Loo


koninklijk wagenpark
De Veluwe


Radio Kootwijk


De schotse wollen deken
De kikkerkoning


Reacties

Geen reacties

LRB