Dutch Patches

Memory Quilts

Nov
28

Throwback Thursday: publicatie in Quilt en Zo

Er wordt hier druk gewerkt aan een grote stapel quilts die als kerst kadootjes worden weggegeven, daarvan nog even geen foto's in het blog dus, want anders is de verrassing er al vanaf. Het leek me leuk om een paar blogjes van enkele jaren geleden weer even boven te halen. Vandaag eentje waar ik altijd nog best trots op ben. Het is inmiddels al weer bijna 5 jaar geleden dat ik geïnterviewd werd voor het quilttijdschrift "Quilt &Zo" over de quilts die ik maak van kleding, en hergebruik van stoffen. Een kussen dat ik maakte met daarop het silhouet van een puppy, stond met patroon in hetzelfde tijdschrift. Als extra verrassing stond de foto van mijn quilt en kussen op de voorkant van het tijdschrift. Een jaar later werd datzelfde puppy patroon zelfs gepubliceerd in een Duits tijdschrift. Het kussen met de puppy heb ik zelf meermalen gemaakt voor klanten, en wellicht zijn er ook lezeressen van het tijdschrift die het kussen gemaakt hebben.Reacties

Geen reacties

LRB