Dutch Patches

Memory Quilts

Dec
19

Christmas long ago...

Stoere jongens en meisjes die op straat mistletoe verkopen, een man die op zijn schouders een kerstboom mee naar huis neemt, een klein jongetje dat heel stoer een kerstboom optilt en een groep schoolkinderen die om de beurt een kerstkaart mogen posten... beelden van lang vervlogen tijden. Ik hou van deze oude foto's, de nostalgie die er bij hoort. Verwerkt in een kussen zijn ze een stijlvolle kerstversiering voor in je gemakkelijke stoel. De kussens zijn helemaal gevoerd en doorgestikt en hebben een knoopjessluiting aan de achterkant. Hier kun je ze allemaal nog eens bewonderen. En heb je zelf nog een mooie oude foto (of een nieuwe, dat kan ook natuurlijk) die je graag op een kussen wilt hebben, stuur me dan een berichtje. Er is heel veel mogelijk.


Reacties

godelieve van gemen

06-01-2020 (17:46)

ik vind het een geweldig mooi idee vsn je om een geliefde foto in een kussen te verwerken! je werk is mooi en apart. zodra ikde foto die ik op het oog heb vind tussen allenfoto's en paperassen, meld ik me. veel succes en inspiratie gewenst.

Lenie

07-01-2020 (08:15)

Dankjewel voor het lieve compliment, en ik ben heel benieuwd naar de foto Godelieve.

LRB