Dutch Patches

Memory Quilts

Dec
12

Quilt voor A

Zijn T-shirts, polo's, overhemden, spijkerbroeken, zwembroek, maar ook de zakdoeken die hij altijd bij zich had, en zijn lievelingsonderbroek, allemaal zijn ze verwerkt in deze quilts. We lieten ook een paar foto's afdrukken op stof, van hem, van hun samen, en van hun hondje, dat ook ziek was, en korte tijd voor zijn baasje overleed. Hun moeder wilde graag voor haar kinderen en voor zichzelf een herinneringsdeken, en het zou een verrassing blijven tot Kerst. We kozen zorgvuldig voor ieder een andere kleur voor de rand en achterkant, en achterop kwam de eerste letter van hun voornaam. Uiteindelijk waren de quilts op tijd klaar om ze zelfs op Sinterklaasavond cadeau te geven. Deze quilts zijn in Baarlo gebleven, en de komende tijd zal ik ze hier laten zien. De eerste kreeg een licht antiek groene kleur voor de rand. Wil je meer foto's bekijken, die staan hier.

Reacties

Geen reacties

LRB