Dutch Patches

Memory Quilts

Dec
5

Throwback Thursday: allereerste grote opdracht

Ik maakte graag quilts, was aan het experimenteren geweest met gedragen kleding, en stond af en toe op een hobbymarktje om mijn werk te laten zien, en héél af en toe wat te verkopen. En toen kwam daar ineens het verzoek om vier quilts van kleding te maken. Ruim 6 jaar geleden is het alweer, mijn eerste grote quilt opdracht. Heel spannend, maar ook heel fijn om te doen. Vele quilts verder inmiddels, en spannend vind ik het inmiddels niet meer, maar nog steeds fijn om quilts te maken van kleding. En soms komt er dan een klein geluksmomentje langs in de vorm van een foto, zomaar via de mail, of op Facebook of Instagram, waarop ik dan een quilt terugzie die ik ooit gemaakt heb. Zoals de quilt op de foto, met een lief slapend mannetje onder de deken die gemaakt is van de kleding van zijn overleden opa. De deken is inmiddels al meer dan 6 jaar oud. Mooi om te zien dat ie nog zo goed dienst doet. Dankjewel Susan! Hier zijn de foto's van destijds nog te bekijken.
Reacties

Susan Geraeds

05-12-2019 (22:34)

We hebben er nog steeds veel plezier van

LRB