Dutch Patches

Memory Quilts

Apr
11

Drie keer kleur - no. 3

En dan vandaag de derde quilt in de spotlight. Deze is voor het oudste zusje. Een mix van heerlijke felle kleurtjes en lieve zachte stofjes. Eén jurkje moest verwerkt worden in allebei de meidenquilts, want ja, zo gaat dat vaak, de dames dragen elkaars kleren. De quilt kreeg een omlijsting van lila deze keer. Op de achterkant kwam, net als bij haar broer en zusje, een afdruk van het geboortekaartje.
Dit was de laatste van een erg leuke serie quilts die inmiddels in Den Haag "wonen". En of de nieuwe eigenaren er blij mee zijn? Kijk zelf maar!! En, o ja, meer foto's van alle drie de quilts kun je hier bewonderen.Reacties

Mam

11-04-2019 (07:37)

leuk om te zien dat de eigenaren er blij mee zijn. geeft ook voldoening van je werk. mam.

LRB