Dutch Patches

Memory Quilts

Apr
18

Made in England

Het kleine meisje wiens kleertjes in deze quilt verwerkt zijn, is geboren in Engeland, en daar komen ook haar eerste kleertjes vandaan. Heel leuk met motiefjes van de Engelse vlag, maar ook nét even andere kleertjes dan je hier in Nederland vindt. Heel veel lieve bloemetjes, sterretjes, kroontjes en hondjes. En dan dat ene pakje, waar met grote letters "Made in England" op staat, dat verdient natuurlijk een ereplaatsje. Door de keuze voor een roze rand met sterren, gecombineerd met de schattige stofjes in het midden, is het een hele lieve quilt geworden. De smallere donkerblauwe rand ertussen houdt het strak. Ook de achterkant heeft roze stof met sterretjes, en een applicatie van haar lievelingsknuffel gekregen. Een paar extra foto's en wat close-ups, vind je hier.
Fijne Paasdagen allemaal, geniet van het prachtige lente weer dat ons beloofd is!Reacties

Geen reacties

LRB