Dutch Patches

Memory Quilts

Mei
16

Een grote rol tussenvulling

Quilts bestaan over het algemeen uit drie lagen. Een toplaag, een zachte tussenvulling en een achterkant. Voor die tussenvulling gebruik ik al jaren een polyester vulling van Quilters Dream. Polyester, ja, maar als je de vulling ziet en voelt zou je dat niet zeggen. Zacht, soepel, ademend, en heel fijn, het krimpt niet en laat zich heel goed verwerken in het soort quilts dat ik maak. Deze vulling bestel ik al jaren bij Patch&Stitch in Weert, een winkel voor Quiltstofjes en Quiltbenodigdheden. Eens in de paar maanden bestelde ik een grote doos vol met meters tussenvulling, maar nu heb ik voor het eerst een hele rol gekocht, en deze opgehaald in Weert. Sinds kort is de winkel op een nieuwe locatie te vinden. Een veel grotere winkel, gezellig ingericht en met wanden vol met de prachtigste stofjes. Bovendien is er ook een grote tafel en ruimte voor workshops. Het is een gezellig en warm ogende winkel geworden. Nieuwsgierig geworden? Er is ook een Patch&Stitch website waar je alvast een kijkje kunt nemen, of ga eens naar de Facebookpagina, waar ook een leuk filmpje van de winkel te bewonderen is. www.patchandstitch.com.

Reacties

Ine

16-05-2019 (14:23)

Hoe lang doe je nu met zo’n rol?

Lenie

16-05-2019 (16:37)

Dat is een goede vraag Ine, en daar weet ik het antwoord (nog) niet op.

LRB