Dutch Patches

Memory Quilts

Juni
21

Vier dochters - L

Dan vandaag op deze zonnige dag de laatste van deze serie quilts. Quilts voor vier dochters van de kleding van hun vader die ze al op jonge leeftijd moeten missen. Deze dochter koos voor het lichtblauwe poloshirt, en heel belangrijk was ook de kleine krokodil, die moest er zeker in. Op de achterkant, net als bij haar zussen, een geappliqueerde letter, gemaakt van een jeans van haar vader. Wil je de vier quilts nog een keertje bekijken? Hier staan wat meer foto's. Heel toevallig moesten we een paar weken geleden naar Noord-Holland, en daar moesten ook deze quilts heen, slechts een paar kilometer vandaan bij waar we een afspraak hadden. Toen hebben we de quilts daar afgeleverd, en ik kreeg een heel lief bedankje mee, kijk maar!Reacties

Geen reacties

LRB