Dutch Patches

Memory Quilts

Jan
30

Voor zusje

Enkele jaren geleden maakte ik voor haar broertje een stoere quilt met een jeansblauwe rand en al zijn lievelingskleertjes erin verwerkt. En nu was het haar beurt. In een grote doos arriveerden al haar kleertjes met prachtige motiefjes, prints en teksten in lieve, maar ook stoere kleurtjes. Ik maakte er een gezellige, warme deken van, met een fuchsia-kleurige rand en achterkant. De postbode bracht de quilt weer vliegensvlug in een aangetekend pakket naar de andere kant van Nederland. Er kwam nog een foto langs, waarop ze trots poseert met haar nieuwe deken, zó leuk om te zien! Een mooie herinneringsdeken voor later. Hier kun je wat meer foto's van haar quilt vinden, en hier kun je die van haar broertje nog eens bekijken.Reacties

Geen reacties

LRB