Dutch Patches

Memory Quilts

Nov
4

Vrolijk fuchsia

Een doos vol met lieve kleine meisjeskleertjes. Zachte kleurtjes en prachtige motiefjes, hartjes, streepjes, vogeltjes, pelikaantjes, ruitjes, bloemetjes, visjes, egels, strikjes, wolkjes, konijntjes, stippeltjes en ieniemienie zakjes. Het is altijd weer een verrassing wat er uit de doos komt, en waarmee ik aan de slag mag om er een mooie deken van te maken. Deze quilt werd afgewerkt met een vrolijke fuchsia rand en achterkant. Ook het bijbehorende kussen kreeg deze kleur aan de achterkant. Dit kleine dametje kreeg een deken vol met herinneringen en verhalen over avonturen die ze met haar ouders heeft beleefd. Een deken om te koesteren en onder weg te dromen. En wil je nog wat meer foto's bekijken, dat kan hier.

Reacties

Mam

05-11-2020 (09:26)

heel leuk en vrolijk.

LRB