Dutch Patches

Memory Quilts

Dec
10

Haar handgeschreven briefjes

Een koffer vol met kleding van zijn moeder werd naar Baarlo gebracht om er een quilt van te maken. Maar er was ook nog een speciaal verzoek. Hij had nog een paar handgeschreven briefjes van zijn moeder, en vroeg zich af of het mogelijk was om de door haarzelf geschreven woorden op stof te drukken en in de quilt te verwerken. En dat is gelukt, de handgeschreven tekst staat nu voor altijd in de quilt. Deze deken in mooi matchende kleuren kreeg een licht grijze rand en achterkant en is inmiddels al een tijdje op haar bestemming, waar ze zorgt voor warmte en mooie herinneringen. Nog wat foto's zijn hier te bekijken.
Reacties

Godelieve

17-01-2021 (22:31)

Ontroerend en mooi! Je voelt de sfeer van mensen op een bijzondere manier aan. En maakt dan een quilt die klinkt als een welluidende klok.

LRB